Hoppa till innehåll

Under Kompetensbranschens branschdag 12 oktober delades fem priser ut för att lyfta och hylla några landets stjärnor inom kompetensbranschen. Till Årets rekryterare utsågs 24- åriga Elsa Khan, Adecco.

-Det är svårt att ta in! Först och främst att ens blivit nominerad och gått vidare, men att man vann? Nej det är helt overkligt. Otroligt kul! säger Elsa Khan om vinsten.

Juryns motivering lyder:

Vår vinnare har viljan och modet att växa, vilket är grundläggande för tillväxt för de kunder hen ansvarar för. Hon har ett sätt att komma ur inkörda hjulspår och lyfta blicken för att kunna tänka både bredare och djupare

Vinnaren har framgångsrikt skapat en relation med kandidatmarknaden, där hon attraherat kvinnliga kandidater till industrin, Vinnaren har under 2023 också uppfunnit en ny rekryteringsprocess som resulterat i att fler kandidater fått chansen att uttrycka sig.

Det har inte bara lett till nöjda kunder, utan även till titeln Årets rekryterare 2023

Nej det är helt overkligt. Otroligt kul!

Priset delades ut på Glashuset på Djurgården, och bestod av plakett, diplom och blommor. Tillsammans med de andra vinnarna; Årets omställningscoach, Årets konsultchef, Årets konsult White Collar och Årets konsult Blue Collar skänker hon 10 000 kronor till Cancerfonden. Elsa Khans arbetsgivare får diplom.

-En välförtjänt vinst och prisutdelning efter en makalös prestation – She makes the future work for everyone, säger Arda Kurdoglu, Head of Career Center på Adecco, som nominerat Elsa.

Vinnaren utsågs i efter noggrann utvärdering av juryn, som utgjordes av Henrik Bäckström, direktör NIVA Helsingfors, tillika tidigare förbundsdirektör Bemanningsföretagen, Patrik Eidfelt, förbundsdirektör Kompetensföretagen, Ann Hallsenius, ansvarig kommunikation Almega, Göran Hägglund, ordförande auktorisationsnämnden, Fredric Skälstad, näringspolitisk chef Kompetensföretagen, Charlotta Stern, vd Ratio.

Namn: Elsa Khan

Ålder: 24

Bor: Göteborg

Anställd hos: Adecco

Aktuell med: Vinnare av Årets rekryterare 2023