Våra medlems­företag kompetensförsörjer Sverige!

Har ditt företag verksamhet inom bemanning, omställning eller rekrytering kan du bli medlem i Kompetens­företagen. Vi hjälper dagligen våra drygt 850 medlemmar med frågor kring kollektivavtal och i rollen som arbetsgivare. Vi jobbar också med utbildning, kunskapsspridning och för att branschen ska ha så goda förutsättningar som möjligt. Allt för att du som företagare ska ha förutsättningarna för att lyckas med din verksamhet. Vi gör helt enkelt det vi är bra på, så att du kan fokusera på det som du är bäst på.

Kompetens­företagen – våra medlems­företag kompetensförsörjer Sverige.

Bli medlem i Kompetens­företagen!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

 

 

Vi kontaktar dig!

När vi fått din intresseanmälan kontaktar vi dig för att vara säkra på att du vet allt du behöver om vad ett medlemskap i Kompetens­företagen innebär.

Du färdigställer din ansökan

När vi haft kontakt färdigställer du din ansökan och skickar in till oss. Du kan behöva komplettera med handlingar som till exempel tillstånd från myndigheter, registreringsbevis och underlag från Skatteverket.

Vi bekräftar ditt medlemskap och välkomnar dig till oss!

När vi tagit emot din kompletta ansökan granskar vi de uppgifter du lämnat. Om du då beviljas medlemskap, bekräftar vi det och hälsar dig varmt välkommen till Kompetens­företagen.

Fyll i och skicka in idag!

Genom att fylla i formuläret här på sajten så får vi de uppgifter vi behöver för att ta reda på vad som gäller för dig och ditt företag. Vi kontaktar sedan dig så snart som möjligt.

  • Organisationsnummer saknas eller är felaktigt. Om ni inte har ett svenskt organisationsnummer, skicka istället en manuell intesseanmälan till intresseanmalningar@almega.se

Rådgivning av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt

Som medlem får du dygnet runt-stöd av vår kunskapsbank på webben,  Arbetsgivarguiden.

I guiden får du juridisk rådgivning och snabb och aktuell information om kollektivavtal. Här har vi samlat mallar, checklistor och blanketter som du kan använda i ditt dagliga arbete. Du får svar på frågor om pension, försäkringar, lön, lagar, arbetsmiljö och annat som rör dig i din roll som arbetsgivare och chef.

Du kan även kontakta våra rådgivare för att få svar på frågor, via telefon, chatt eller mejl. Vår jour når du via telefon, den är öppen under dagtid och kontaktar du oss via mejl får du svar senast dagen efter.

 

Vad kostar ett medlemskap?

Kostnaden för ett medlemskap varierar utifrån företagets storlek och antal anställda.

Nedan finns räkneexempel för ett arbetsgivar- och branschmedlemskap utifrån företagets årliga lönesumma. Om den årliga lönesumman är:

  • 5 miljoner kronor blir avgiften ungefär 15 600 kronor per år.
  • 20 miljoner kronor blir avgiften ungefär 54 800 kronor per år.
  • Är företaget nystartat blir avgiften 11 450 kronor första kalenderåret.

Räkneexemplen inkluderar avgift till Kompetens­företagen, Almega och Svenskt Näringsliv.

Om företaget har fler än 250 anställda eller tillhör en koncern med fler än 250 anställda ber vi er mejla till  intresseanmalningar@almega.se för att räkna ut medlems­avgiften.

För övriga frågor eller hjälp med att räkna ut vad ett branschmedlemskap kostar ber vi er att mejla till intresseanmalningar@almega.se