Hoppa till innehåll

Under Kompetensbranschens branschdag 12 oktober delades fem priser ut för att lyfta och hylla några landets stjärnor inom kompetensbranschen. Till Årets omställningscoach utsågs 56-åriga Gunilla Lundborg-Engwall, Randstad RiseSmart

-Det känns fantastiskt roligt, jag är mycket glad och överväldigad över priset, säger Gunilla.

Juryns motivering lyder:

Vinnaren i Årets omställningscoach 2023 inger ett stort förtroende till deltagare, kunder och kollegor. Hon möter varje individ med respekt och är lyhörd för deltagarnas behov och situation. Hon är rak, ärlig och anpassar coachingen efter de förutsättningar som finns.

Vår vinnares erfarenhet sträcker sig över alla branscher; inom ramen för arbetsmarknadens stora omställningsförsäkringar och den privata marknaden. Vinnaren följer skiftningarna på arbetsmarknaden och har stor förmåga att anpassa coachningen utifrån den föränderliga omvärld som deltagarna befinner sig i.

Gåva till Cancerfonden

Priset delades ut på Glashuset på Djurgården, och bestod av plakett, diplom och blommor. Tillsammans med de andra vinnarna; Årets rekryterare, Årets konsultchef, Årets konsult White Collar och Årets konsult Blue Collar skänker Årets omställningscoach 10 000 kronor till Cancerfonden. Gunilla Lundborg-Engwalls arbetsgivare får diplom.

-Först – så roligt att rollen som omställningscoach uppmärksammas! Arbetet har stor betydelse för människor, som är mitt i en förändring i arbetslivet. Som coach är Gunilla trygg och proaktiv, plus att hon har förmågan att möta varje individ utifrån aktuellt behov och situation. Människorna som coachas gynnas av att Gunilla har fin inblick i skiftningarna på arbetsmarknaden och att hon ser till att hålla sig uppdaterad i den digitala utvecklingen. Hennes förmåga att inge förtroende och se möjligheter bidrar till stor nöjdhet hos alla hon möter i sitt arbete! Jag och hennes kollegor är mycket stolta över Gunillas utmärkelse!

Juryn

Vinnaren utsågs i efter noggrann utvärdering av juryn, som utgjordes av Henrik Bäckström, direktör NIVA Helsingfors, tillika tidigare förbundsdirektör Bemanningsföretagen, Patrik Eidfelt, förbundsdirektör Kompetensföretagen, Ann Hallsenius, ansvarig kommunikation Almega, Göran Hägglund, ordförande auktorisationsnämnden, Fredric Skälstad, näringspolitisk chef Kompetensföretagen, Charlotta Stern, vd Ratio.

Namn: Gunilla Lundborg Engwall

Ålder: 56

Bor: Svedala i Skåne

Anställd hos: Randstad RiseSmart

Aktuell med: Vinnare av Årets omställningscoach 2023