Hoppa till innehåll

Under Kompetensbranschens branschdag 12 oktober delades fem priser ut för att lyfta och hylla några landets stjärnor inom kompetensbranschen. Till Årets konsult Blue Collar utsågs 28-årige Markus Johansson, Simplex Bemanning.

-Det känns superkul, ett bevis på att man har gjort ett bra jobb! säger Markus Johansson om att ha vunnit priset.

Juryns motivering

Denna konsult levererar ständigt över förväntan, och sammanfattar i sin person ordet proffs. Årets vinnare bidrar alltid med en gedigen arbetsinsats, men hjälper även sina kollegor, är flexibel och sprider glädje omkring sig.

I en bransch som ständigt förändras tänker vår vinnare alltid i förbättringsbanor. Han vill alltid utvecklas och då kommer organisationens utveckling hand i hand. Han skapar genom sitt sätt fler uppdrag och större åtagande, och ser även till att kvalitativt lära upp nya medarbetare. Dessutom har vår vinnare ett stort intresse för att skapa bästa möjliga arbetsdag för alla.

Priset delades ut på Glashuset på Djurgården, och bestod av plakett, diplom och blommor. Tillsammans med de andra vinnarna; Årets rekryterare, Årets omställningscoach, Årets konsult White Collar och Årets konsultchef skänker han 10 000 kronor till Cancerfonden. Markus Johanssons arbetsgivare får diplom.

Årets konsult BC förebild för alla

-Otroligt roligt att Markus vunnit priset som årets BC konsult, kan inte tänka mig någon mer välförtjänt. Han har sedan dag ett hos oss på Simplex varit en förebild för alla kollegor med sitt sätt att agera. Det som gör Markus unik är hans sociala kompetens, ständiga driv och förståelse för att hans arbete är en del av något större. Att i sin vardag göra det bästa av varje situation, med Simplex värdegrund i tankarna och med nöjd kund i sikte. Markus levererar alltid, en person att lita på, oavsett uppgift. Vi är tacksamma för att han valt att jobba hos just oss, säger Jacob Wanselius, vd Simplex Bemanning.

Det känns superkul, ett bevis på att man har gjort ett bra jobb

Vinnaren utsågs i efter noggrann utvärdering av juryn, som utgjordes av Henrik Bäckström, direktör NIVA Helsingfors, tillika tidigare förbundsdirektör Bemanningsföretagen, Patrik Eidfelt, förbundsdirektör Kompetensföretagen, Ann Hallsenius, ansvarig kommunikation Almega, Göran Hägglund, ordförande auktorisationsnämnden, Fredric Skälstad, näringspolitisk chef Kompetensföretagen, Charlotta Stern, vd Ratio.

Namn: Markus Johansson

Ålder: 28

Bor: Stockholm

Anställd hos: Simplex Bemanning

Aktuell med: Vinnare av Årets konsult Blue Collar 2023