Hoppa till innehåll

4 juli publiceras en nyhet om att Kompetensföretagen kan räkna in två nya auktoriserade företag, samtidigt som två förlorar auktorisationen.

5 juli presenteras en viktig nyhet om arbetsmiljö – Kompetensföretagen ingår i en projektgrupp tillsammans med Prevent,  och IF Metall, Byggnads, Handels och Transport för de 14 LO-förbunden. Syftet är att höja kunskapsnivån om sexuella trakasserier bland arbetsgivare, chefer och skyddsombud.

7 juli presenteras ytterligare ett samarbete. Kompetensföretagen och Akademikerförbundet SSR tillsammans med den ideella organisationen Nema Problema skapar ett mentorprogram för att hjälpa nyanlända ta steg mot den svenska arbetsmarknaden.

11 juli publiceras en kommentar från Eva Domanders och Patrik Eidfelt: God vård utgångspunkten för vårdbemanningsföretag.