Hoppa till innehåll
grafik december

December 2022

Under årets sista månad är det premiär för Kompetensföretagens nya personalchefsnätverk, fler styrelseledamöter presenteras på LinkedIn och exklusivt för medlemmarna publiceras en informationsfilm om vad som gäller för det nya delpensionssystemet för bemanningskonsulter.

Under årets sista månad är det premiär för Kompetensföretagens nya personalchefsnätverk, fler styrelseledamöter presenteras på LinkedIn och exklusivt för medlemmarna publiceras en informationsfilm om vad som gäller för det nya delpensionssystemet för bemanningskonsulter.

7 december träffar Kompetensföretagen Jonny Cato, Centerpartiet, arbetsmarknadspolitisk talesperson.

9 december träffar Kompetensföretagen Christine Lorne, Centerpartiet, regionråd region Stockholm.

14 december träffar förbundsdirektör Patrik Eidfelt Moderaternas Saila Quicklund och pratade om kompetensbranschen som en viktig motor på arbetsmarknaden.

15 december träffade Kompetensföretagens förbundsdirektör Patrik Eidfelt Arbetsmarknadsutskottets ledamot Camilla Mårtensen, Liberalerna, och fick tillfälle att beskriva branschen, prata om utmaningar och möjliga reformer.

15 december sammanträder auktorisationsnämnden.

20 december publiceras en intervju med ordförande Eva Domanders, som blir mycket populär på LinkedIn. Hon berättar om sin syn på kompetensbranschens framtid, sitt engagemang och varför det är så viktigt med uthållighet.