Hoppa till innehåll

Bland de mest lästa nyheterna på Kompetensföretagens webbplats 2022 var de två mest lästa nyheterna tätt knutna till branschhändelser. Längst upp på listan kom ett faktablad om förändringarna i uthyrningslagen som trädde ikraft som en följd av den stora LAS-reformen. Straxt efter kom nyheten om Kompetensföretagens populära branschdag. Andra vällästa nyheter rör på olika sätt Kompetensföretagens omsättningsstatistik och de två nya topplistor vi presenterat, över de 50 företag som rapporterar in högst omsättning och topplistan över rekryteringsföretag. Under året har vi också med stolthet skrivit om konsulter, innovativa medlemsföretag och experttips på flera olika arbetsmarknadsområden. Några av dem har också knipit platser på topplistan! Har du missat några av våra populäraste nyheter? Då hittar du dem här.

Stort engagemang på LinkedIn

Även vår LinkedIn-kanal har varit välbesökt under 2022. Där har vi bland annat presenterat Kompetensföretagens styrelse, lyft andras nyheter om branschen och bjudit in till event och webbinarier och andra event. De inlägg som gillats mest på LinkedIn kanske du också vill titta på?

  1. Randstad Swedens Cecilia Mannheimer delar i Tv4 med sig av sina tips om hur arbetsgivare ska rekrytera och behålla kompetens 
  2. Presentation av Kompetensföretagens styrelseledamot Jan Bengtsson
  3. Ordförande Eva Domanders kommer in på Dagens Medicins lista över Vårdsveriges 100 mäktigaste personer
  4. Presentation av Kompetensföretagens styrelseledamot Jens Nordquist
  5. Styrelsens besök i Bryssel
  6. Presentation av styrelseledamot Malin Persson 
  7. Presentation av Kompetensföretagens nya styrelseledamot Charlotte Järeby-Hellman
  8. Styrelseledamot Mikael Jansson valdes vid Almegas årsmöte valdes i styrelsen, och utsågs vid Kompetensföretagens årsmöte till förbundets vice ordförande
  9. Efter Kompetensföretagens årsmöte hälsades två nya styrelseledamöter, Charlotte Järeby-Hellman och Anders Ellbjär, välkomna
  10. Presentation av Kompetensföretagens styrelseledamot Camilla Campelo

Sen finns det såklart oerhört mycket mer populära nyheter! För att ta några exempel rörande LinkedIn fick inlägget om vårt nya personalchefsnätverk flest klick, Eva Domanders plats på listan över Vårdsveriges mäktigaste flest kommentarer och inbjudan till Kompetensföretagens branschdag flest delningar!

LinkedIn:s logotyp
https://www.linkedin.com/company/10540032/