Hoppa till innehåll

Kompetensföretagen publicerar för andra gången en topplista över de 50 största, inrapporterande medlemsföretagen. Fram till och med plats åtta är listan oförändrad, och topptrio även för Q2 2022 består av:

1. Manpower
2. Randstad
3. Lernia Bemanning AB

Sedan år 2000 har Kompetensföretagen löpande samlat in information från sina medlemsföretag rörande omsättning. Kvartalsrapporten hette fram till 2015 Bemanningsindikatorn. Omfattning, metoder för insamling och återrapportering har varierat något över tiden, men syftet har alltid varit detsamma: Kompetensföretagens statistik skall ge omvärlden en enhetlig bild av branschen och dess utveckling i siffror. Statistiken ger även medlemsföretagen ett underlag för jämförelser inom olika verksamhetsområden.

Topplistan utgår från inrapporterad omsättning för andra kvartalet. Ta reda på om ditt företag finns med!