Hoppa till innehåll

I december beslutade Kompetensföretagen att byta leverantör av sin omsättningsstatistik till Demoskop.

2 december kommenterar dåvarande förhandlingschef Anna Vargö på webben en artikel i tidningen Arbetet och förtydligar AHS, annan huvudsaklig sysselsättning som finns i Kompetensföretagens avtal med förbunden inom LO.

7 december hölls ett första seminarium med information till medlemmarna om förändringarna i uthyrningslagen.

7 december kommenterar Kompetensföretagen på webben det faktum att KROM nu införts i hela landet.

9 december publicerar Kompetensföretagen en artikel om en ny undersökning som man låtit Svenskt Näringsliv låtit göra om inhyrning . I undersökningen angav 88 procent att det var mycket eller ganska viktigt att kunna hyra in medarbetare.

22 december bloggar Patrik Eidfelt om fem fördelar med att jobba som konsult!