Hoppa till innehåll

Årets konsult White Collar 2023 är Alex Mparana, Adecco

Under Kompetensbranschens branschdag 12 oktober delades fem priser ut för att lyfta och hylla några landets stjärnor inom kompetensbranschen. Till Årets konsult White Collar utsågs 49-årige Alex Mparana, Adecco.

-Det känns underbart, jag är så glad och känner mig mycket ärad. Stort tack för det här erkännandet!

Juryns motivering

Vinnaren visar gång på gång sin professionalitet och sin hängivenhet till de nya uppdrag han tar sig för. Genom ett flexibelt förhållningssätt skapar vår vinnare situationer som utvecklar både honom själv och uppdragsgivaren. Vinnaren är vetgirig och dedikerad och vill alltid lära sig mer, vilket gör att han lyckats med alla sina arbetsuppgifter med bravur, oavsett om det är på uppdrag eller med uppgifter som är helt nya.

Årets konsult WC 2023 är en person som alltid har en positiv inställning till allt han tar sig för, och denna positiva inställning bidrar till ett gott rykte som sprider sig mellan chefer och organisationer.

Stort tack för det här erkännandet

Priset delades ut på Glashuset på Djurgården, och bestod av plakett, diplom och blommor. Tillsammans med de andra vinnarna; Årets rekryterare, Årets konsultchef, Årets omställningscoach och Årets konsult Blue Collar skänker han 10 000 kronor till Cancerfonden. Alex Mparanas arbetsgivare får diplom.

Förtjänar att uppmärksammas

– Jag är så otroligt glad och stolt att Alex har fått denna utmärkelse. Han förtjänar verkligen att uppmärksammas och uppskattas för det fina arbete han gör. Vi är så tacksamma att han vill fortsätta sin resa hos oss och hela teamet i Göteborg skickar våra varmaste grattishälsningar, säger Maria Thell, Team Leader Operations Adecco Professionals Göteborg.§

Vinnaren utsågs i efter noggrann utvärdering av juryn, som utgjordes av Henrik Bäckström, direktör NIVA Helsingfors, tillika tidigare förbundsdirektör Bemanningsföretagen, Patrik Eidfelt, förbundsdirektör Kompetensföretagen, Ann Hallsenius, ansvarig kommunikation Almega, Göran Hägglund, ordförande auktorisationsnämnden, Fredric Skälstad, näringspolitisk chef Kompetensföretagen, Charlotta Stern, vd Ratio.

Namn: Alex Mparana

Ålder: 49 år

Bor: Göteborg

Anställd hos: Adecco

Aktuell med: Vinnare av Årets konsult White Collar 2023