Hoppa till innehåll
grafik maj

Maj 2022 verksamhetsberättelse

I maj deltar förbundsdirektör Patrik Eidfelt i en podd som fördjupar sig i ändringarna i Uthyrningslagen, och nya styrelseledamoten Charlotte Jarby Hellman presenteras på LinkedIn.

I maj deltar förbundsdirektör Patrik Eidfelt i en podd som fördjupar sig i ändringarna i Uthyrningslagen, och nya styrelseledamoten Charlotte Järeby Hellman presenteras på LinkedIn.

16 maj rapporterar vi om att förbundet hållit årsmöte och att styrelsen tackat av Klas Bonde och Claes Ekmark, samt välkomnar två nya styrelseledamöter; Anders Elbjär, Aventus och Charlotte Järeby Hellman.

19 maj bloggar Patrik Eidfelt om de snabba förändringarna på arbetsmarknaden och de ökade krav som följer på det i form av omställning och förmåga att lära nytt – reskill och upskill.

19 maj sammanträder auktorisationsnämnden.

24 maj kom årets första kvartalsrapport som uppvisade en toppnotering för perioden, och fortsatt optimism i kompetensbranschen via Framtidsindikatorn.

25 maj presenterar Kompetensföretagen sitt deltagande i årets Järvavecka där förbundet står som värd för medlemsföretag som deltar och hjälper jobbsökande.