Hoppa till innehåll

Förra veckan delades Kompetensföretagens pris Årets konsult 2022 ut. Vi är givetvis nyfikna på att veta mer om 32-årige Ayman Saado från Angered, och har intervjuat den omtumlade vinnaren. 

Först måste vi ta den klassiska sportfrågan. Hur känns det?
— Det känns väldigt bra, jag är chockad, stolt och väldigt glad över detta! 

Vad gör du på jobbet?
— Jag arbetar som fordonsmontör på IAC där vi monterar dörrpaneler som vi sedan skickar till Volvo. Så jag jobbar med att montera delar som armstöd, dörrhandtag, högtalare, fickor – allt som finns på insidan av bildörrarna helt enkelt.

Hur länge har du jobbat som konsult?
— Jag har jobbat som konsult hos Tranpenad i nästan exakt ett år, sedan 19 oktober 2021. 

Trivs du med ditt jobb?
— Jag älskar mitt jobb! Jag är jätteglad över att jag får vara på IAC och mår väldigt bra där, alla mina kollegor och arbetsledare är väldigt snälla och bra.  

Vad gör du när du inte jobbar?
— När jag inte jobbar är jag ofta med vänner. Vi brukar umgås och bara ta det lugnt – dricka kaffe, laga mat, gå på restaurang. Jag gillar också att simma och tycker om att röra på mig mycket.   

Kan du berätta om något speciellt tillfälle som varit extra roligt på jobbet?
— Det är spännande just nu då vi efter semestern har ändrat om en del i fabriken vilket innebär mycket nytt att lära sig, en utmaning som jag tycker känns kul. Annars skulle jag säga när vi bjuds på glass under varma sommardagar, haha. På sommaren kan det bli varmt när man jobbar fort och då blir man väldigt glad över en oväntad glass!

Vilken organisation valde du att skänka pengar till och varför?
UNHCR. Jag vill hjälpa flyktingar som lämnar sitt land!  

Namn: Ayman Saado
Ålder: 32
Bor: I Angered
Aktuell som: Vinnare av Årets konsult 2022
Drömmer om: Ett hus vid vattnet