Hoppa till innehåll

Igår delades priset Årets konsult 2021 ut till Sandra Gardberg. Vi har intervjuat den överväldigade vinnaren för att få veta lite mer om henne.  

Först måste vi ta den klassiska sportfrågan. Hur känns det?

—Jag kan fortfarande inte förstå det. Jag finner verkligen inga ord. Helt obegripligt! 

Vad gör du på jobbet?

—Ordnar passerkort, betalar fakturor, tar hand om besökare, ordnar kaffe + frukost, skickar och svarar på mejl, bokar hyrbilar, ordnar med beställningar, är med på möten, har utbildningar, tar hand om felanmälningar, hjälper medarbetarna. Jag sköter det mesta på kontoret.   

Hur länge har du jobbat som konsult?

—Jag har jobbat som konsult i lite mer än 1,5 år.   

Trivs du med ditt jobb?

—Ja det gör jag verkligen. Jag gillar att varje dag ser annorlunda ut, att jag lär mig nya saker hela tiden, och att hjälpa till. Jag gillar att försöka förbättra arbetsplatsen för de andra medarbetarna.  

Skulle du rekommendera andra att jobba som konsult?

— Det skulle jag absolut göra!  

Vad gör du när du inte jobbar?

—Umgås med min man och mina bonusbarn.   

Vilken organisation valde du att skänka pengar till och varför? 

—Även om jag gärna skulle vilja skänka det till alla så kan jag bara välja en och jag väljer Cancerfonden. För jag känner tyvärr alldeles för många som har eller haft cancer.  

Mer om Årets konsult 2021 

Namn: Sandra Gardberg 

Ålder: 33  

Bor: I Karlstad 

Konsultföretag : Qutym 

Kundföretag: Sweco

Priset delades ut 21 oktober under Kompetensföretagens branschdag i Stockholm. Förutom de pengar Sandra skänkte till Cancerfonden fick hon också ett diplom, plakett och blommor. 

Juryns motivering till Årets konsult 2021:

Nyfiken. Skicklig. Relationsskapare. Årets konsult 2021 har genom en unik personlighet och sin förmåga att lyssna in kundföretagets behov skapat en effektiv, modern och funktionell arbetsplats.   

Hen har snabbt och professionellt tagit sig an utmaningen att via ny och hållbar struktur, bra rutiner, och ökad digitalisering förbättra och effektivisera arbetssättet hos kundföretaget.  

Hen har även skapat en trygg och varm arbetsplats för kundföretagets medarbetare genom sitt respektfulla och trevliga bemötande av alla människor.   

Detta, i kombination med hens driv, kompetens och inlevelse i sin roll och i sitt uppdrag har gjort hen till en mycket uppskattad medarbetare hos såväl kundföretag som bemanningsföretag. Hen svarar upp mot alla Kompetensföretagens kriterier för Årets konsult, och mer därtill.