Järvaveckan

Järvaveckan är en mötesplats för samhällsengagemang som drivs av den ideella föreningen The Global Village. Företag, föreningar, myndigheter, organisationer, politiker och medborgare möts under en vecka och skapar samtal mellan samhällsaktörer och medborgare. Varje dag har ett eget tema och partiledare från samtliga riksdagspartier talar under veckan.

Järvaveckan har seglat upp som en ny och viktig arena för samtal och möten. Därför ser Kompetens­företagen det som viktigt att delta. Under rådande begränsningar på grund av pandemin har dock Kompetens­företagen beslutat att avvakta sitt deltagande i Järvaveckan till 2022. Här kan du läsa om vårt engagemang under 2019.

Kompetens­företagen 2019

I år deltar Kompetens­företagen inom Almegas program i Tjänste­företagens hus.

Torsdag 13 juni, kl 14.00-18.00

”Sök jobb” – Kompetens­företagen

Plats: Arbetsrummet i Tjänste­företagens hus

Lördag 15 juni, kl 14.00-18.00

”Sök jobb” – Kompetens­företagen

Plats: Arbetsrummet i Tjänste­företagens hus

Vem organiserar Järvaveckan?

Järvaveckan handlar om att minska avståndet mellan de folkvalda politikerna och medborgarna. Genom att locka partiledare från samtliga riksdagspartier och samhällsaktörer från många olika branscher, bidrar Järvaveckan till att öka förutsättningar för alla medborgare att engagera sig politiskt, delta aktivt i samhället och sätta sina prioriterade frågor på den politiska agendan.

Datum: 12 – 16 juni 2019
Öppettider: 14.00–21.00
Plats: Spånga IP (visa på karta)
Pris: gratis för besökare

Läs om organisationen bakom Järvaveckan på Järvaveckan.se