Hoppa till innehåll

Järvaveckan

Järvaveckan är en mötesplats för samhällsengagemang som drivs av den ideella föreningen The Global Village. Företag, föreningar, myndigheter, organisationer, politiker och medborgare möts under en vecka och skapar samtal mellan samhällsaktörer och medborgare.

Kom och prata med oss och våra medlems­företag

Vi vill träffa er. Varmt välkomma och kom och prata med oss och våra medlems­företag. Järvaveckan har blivit en viktig arena för samtal och möten. Ett nav för engagemang och utveckling där inkludering, mångfald och social hållbarhet är självklarheter för en lyckad mötesplats. Därför ser Kompetens­företagen det om viktigt att delta tillsammans med våra medlems­företag.

Med utställningar och aktiviteter på plats såväl som den redaktionellt oberoende tv-kanalen Järvaveckan Live, görs politiken tillgänglig för alla.

Människor bland mässtält på Järvaveckan

Kompetens­företagen 2023

Kompetens­företagen deltar inom Almegas program på plats i Spånga 31 maj och 1 juni mellan 14:00-20:00. Vi kommer att gästas av  våra medlems­företag, se tider aktuella nedan. Platsen är tält D04 på Spånga IP.

Onsdag 31/5
14:00 – 17:00 Manpower

Manpower ger dig möjlighet att prata med en av deras skickliga jobbcoacher på plats. De är välutbildade och erfarna inom karriärplanering och vägledning, och kan hjälpa dig att hitta rätt karriär ge dig de verktyg och resurser du behöver för att lyckas. Manpower ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att nå dina karriärsmål!

17.00 – 20.00 Randstad

Randstad kan hjälpa dig med CV-granskning och guidning i ditt jobbsökande och information om vilka karriärmöjligheter de kan erbjuda dig. Inom Randstad ingår också Randstad RiseSmart, som kan hjälpa dig som är berättigad tjänsten Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen. Randstad RiseSmarts erfarna jobbcoacher stöttar och hjälper dig på vägen mot ditt nya jobb eller en utbildning.

Torsdag 1/6
14:00 – 17:00 OnePartnerGroup

Du som är arbetssökande får möjlighet att prata med OnePartnerGroups konsultchefer som dagligen tillsätter konsulter ute hos våra kunder. Du kommer också ha möjlighet att registrera ditt CV och få coachning runt det, samt prata möjligheter om att utbilda dig då vi har en representant med oss från OnePartnerGroup Academy på plats. Onepartnergroup Academy bygger kompetens som är efterfrågad på arbetsmarknaden idag.

17.00 – 20.00 Miljonbemanning