Hoppa till innehåll

Rättigheter och skyldigheter på jobbet, Stockholm

Vad innebär det egentligen att vara arbetsgivare eller arbetstagare? Vilka rättigheter och skyldigheter har varje part? Detta är frågor som ofta dyker upp i arbetslivet. Denna kurs ger dig en djupare förståelse för dessa frågor, inte bara vid anställningens början och slut, utan också under pågående anställning.

Kursbeskrivning

Vad du får ut av kursen: Vi tar upp komplexa ämnen som att hantera samarbetsproblem och dåliga arbetsprestationer, vem som bestämmer hur arbetet ska ledas och utföras, och vad anställningskontraktet faktiskt innebär. Med rätt kunskap kan dessa svåra frågor hanteras effektivt.

Du kommer att få en solid grund för att hantera dessa frågor som chef, samt en inblick i regelverket och praktiska råd för vanliga situationer du kan stöta på i ditt dagliga arbete. Vi kombinerar teori med praktiska övningar för att du direkt ska kunna tillämpa det du lär dig. För att säkerställa kvaliteten på kursen begränsar vi antalet deltagare.

Kursledare: Våra kursledare har gedigen erfarenhet av arbetsrättslig rådgivning och förhandling. De kommer att guida dig genom dagen och det kommer att finnas möjlighet att ställa egna frågor och diskutera funderingar.

Maria Elinder, Arbetsrättsexpert
Joakim Josefsson, Arbetsrättsjurist

Målgrupp: Kursen riktar sig främst till chefer, arbetsledare och andra som representerar arbetsgivaren i sin yrkesroll.

Praktiska kursdetaljer - Kurstillfället hålls på plats i Almegas lokaler Stockholm 

Kurstid 13.00-16.30 inklusive fika 

Vänligen meddela oss i bokningen, under övriga uppgifter, om du har allergier (Glutenintolerant, laktos eller vegetariskt alternativ finns att tillgå) 

Pris
1995 kr ex moms för medlemmar
2900kr ex moms för icke-medlemmar 

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Medlemspris

1995 kr

2900 kr för icke-medlemmar

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}