Hoppa till innehåll

Chefen och distans­arbetet

Arbete på distans har varit en del av arbetslivet i pandemin. Även om tillvaron börjar att övergå i ett liv utan restriktioner, verkar distansarbetet ha blivit något som även fortsatt kommer att användas i de svenska företagen. Men hur kommer reglerna för sådant distansarbete att se ut, och hur ska en chef leda på distans?

Kursbeskrivning

Detta får du i webbinariet 
I detta webbinarie får du dels en övergripande genomgång av vilka arbetsrättsliga och arbetsmiljörättsliga regler som gäller vid distansarbete, men utöver det även en presentation av lärdomar och tips vad gäller ledarskap på distans. Andra halvan av webbinariet delar vi upp oss i mindre grupper och diskuterar utifrån det vi fått presenterat i den första halvan. Webbinariets sista del utgörs av återsamling och redovisning av resultaten av gruppdiskussionerna.  
    
Kursledare
Tuija Kivisto Ivarsson, arbetsgivarpolitisk expert, och Nils Bergh, arbetsrättsjurist, har erfarenhet av hantering av frågeställningar kopplade till arbete och arbetsmarknad under och efter covidpandemin.

Målgrupp

Målgrupp
Vi vänder oss i första hand till chefer, arbetsledare och övriga befattningar som verkar som arbetsgivarens företrädare i sin yrkesroll.

Praktiska detaljer:
Du som deltagare har möjlighet att ställa frågor via chatt under kursen.
Information om hur du ansluter dig till kursen får du i ett separat mail.
Webbinariet är kostnadsfritt för dig som medlem. 

Pris per del
0 kr för medlemmar / 500 kr ex moms för icke-medlemmar

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Medlemspris

Kostnadsfritt

500 kr för icke-medlemmar

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}