Hoppa till innehåll

Kompetensföretagen har delat ut priset Årets konsult Blue Collar 2023 till Markus Johansson. Vi har intervjuat den glada vinnaren för att få veta lite mer om honom. 

Först måste vi ta den klassiska sportfrågan. Hur känns det?
– Det känns såklart superkul, ett bevis på att man har gjort ett bra jobb! 

Vad gör du på jobbet?
– Jag jobbar idag på Mathem, där sortering av livsmedel samt truckkörning är mina huvudsysslor. 

Hur länge har du jobbat som konsult? 
– Jag började på simplex vid årsskiftet ungefär. 

Jag gillar möjligheten att kunna variera arbetsplatser om möjligheterna erbjuds

Hur kommer det sig att du började jobba som konsult?
-Jag gillar möjligheten att kunna variera arbetsplatser om möjligheterna erbjuds, att jobba på ett företag första halvåret, och är man sugen på lite miljöombyte så är det lättare och byta som konsult. 

Skulle du rekommendera andra att jobba som konsult? Varför?
– Ja, absolut. Som konsult så kan du jobba på så många arbetsplatser under flera år utan att det ska bli en stor process av det, och på så sätt lär man känna nya kontakter, möjligheten att fånga upp mer arbetserfarenhet osv. 

Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag tillbringar min fritid med min familj, tränar gärna också om det finns tid över. 

Namn: Markus Johansson

Ålder: 28

Bor: Stockholm

Anställd hos: Simplex Bemanning

Aktuell med: Vinnare av Årets konsult Blue Collar 2023