Hoppa till innehåll

Cecilia Malmström återvänder till Kompetensföretagen som tf kommunikationschef. Cecilia har mer än tio års erfarenhet av kommunikation och opinionsbildning på arbetsmarknadsområdet. Redan 2008 började hon jobba på Almega kommunikation, och blev sedan rekryterad till nuvarande Kompetensföretagen för att bygga upp den strategiska och operativa kommunikationen.

– Det gläder mig att kunna välkomna Cecilia Malmström tillbaka, säger Patrik Eidfelt, förbundsdirektör Kompetensföretagen. Hon är kompetent i sin yrkesroll och har en gedigen förkunskap om arbetsmarknaden i allmänhet och kompetensbranschen i synnerhet.

Närmast kommer Cecilia Malmström från fackförbundet Ledarna där hon jobbat som pressekreterare. Tidigare har hon jobbat som kommunikatör och programmarknadsförare på UR och SVT.

– Kompetensföretagens medlemmar utgör en viktig del av arbetsmarknaden, jag ser fram mot att ta mig an det kommunikativa arbetet kring detta igen, säger Cecilia Malmström

Cecilia Malmström tillträder rollen idag, och tar då över efter Carina Kit.