Hoppa till innehåll

Bravuras grundidé är att stärka företag genom människor och människor genom jobb. De är auktoriserade inom rekrytering och bemanning.
– Auktorisationen är en självklarhet för oss
Kraven säkerställer att vi följer branschstandard. Oavsett om man är kund, arbetssökande eller anställd hos oss kan man känna sig trygg med att vi är en seriös aktör, säger Martin Sander, koncern-vd på Bravura.

– Att vara auktoriserade och uppfylla auktorisationskraven säkerställer att vi följer en branschstandard som vi kan förmedla till våra medarbetare, kunder och kandidater. Oavsett om man är kund, arbetssökande eller anställd hos oss kan man känna sig trygg med att vi följer en branschstandard. Auktorisationen blir ett bevis på att vi är en seriös aktör.

Auktorisationen blir ett bevis på att vi är en seriös aktör.

Vad säger kunderna, frågar de om ni är auktoriserade?
– I dialoger med kunder och företag med fler än 200 anställda är auktorisation många gånger en viktig parameter, både för inköps- och HR-avdelningar. I samtal med mindre företag informerar vi ofta om fördelarna med att samarbeta med en auktoriserad aktör, vilket ofta underlättar i försäljningen av våra tjänster.

På vilket sätt är auktorisation viktig för ert varumärke och branschens anseende?
– Att vara auktoriserad av Kompetensföretagen fungerar som en kvalitetsstämpel. Det visar att vi som företag uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen säkerställer också rättvisa konkurrensvillkor för seriösa företag som bryr sig om medarbetares villkor. Vi vet att vi har tecknat de försäkringar som krävs samt får ett kvitto på att vi har ordning och reda på vår ekonomi.

Vill ni tillägga något?
– Vi är stolta över att vara en auktoriserad aktör inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Genom en årlig revidering påminns vi om att ständigt utvärdera vårt arbetssätt mot branschens krav.