Hoppa till innehåll

Under 2021 ökade intresset för Kompetensföretagens webbplats med nästan 20 procent fler besökare än året innan. Tittar vi närmare på Kompetensföretagens mest lästa nyheter 2021 toppas den av samlingssidan för medlemsföretagens bidrag i coronakrisen. Där finns bland annat exempel på hur medlemsföretag stöttat vården och myndigheter, snabba digitala skutt för säkra rekryteringar och omställningstjänster, och hur webbaserade kurser hjälpt såväl arbetssökande som arbetsmiljösäkring.  

Stort intresse för branschhändelser  

Sedan följer nyheter som är knutna till hur det går för branschen i makroperspektiv. Två statistikrapporter ligger på respektive andra och fjärde plats, Årsrapporten för 2020 och första kvartalsrapporten för 2021. Dessa rapporter innehåller siffror inrapporterade från medlemsföretagen som visar på hur det går för branschen. På tredje plats kommer nyheten om att förslaget till LAS-reform presenterats. På fjärde plats 2021 kommer en nyhet från året innan, om det nya bemanningsavtalet mellan Kompetensföretagen och LO-förbunden.  

Kompetensföretagens mest lästa nyheter 2021

  1. Kompetensföretag stöttar i coronakrisen
  2. Väntad nedgång för kompetensbranschen
  3. Las-förslag presenterat
  4. Nytt bemanningsavtal klart
  5. Årets första kvartalsrapport