Hoppa till innehåll

Alla medlemmar i Kompetensföretagen ska enligt våra villkor ha en ansvarsförsäkring. De är viktiga vid skadeståndsanspråk som kan kosta företaget både tid och pengar. En av våra medlemsförmåner som kan vara värt att titta närmare på är därför de 30 minuters fri rådgivning kring ansvarsförsäkringar som erbjuds tillsammans med vår partner Söderberg&Partners.

Viktiga frågor kring ansvarsförsäkring

De kan ge dig råd i frågor kring bland annat skadeärenden, hur man ska agera om man får ett krav riktat mot sitt företag och vad som är viktigt att tänka på i kundavtal kopplat till försäkring. Du förbinder dig inte att teckna ansvarsförsäkring via Söderberg & Partners utan samtalet med försäkringsrådgivaren är en service till dig som är medlem

Bra information inför auktorisation

Om du ännu inte är medlem men tänker auktorisera ditt företag i Kompetensföretagen kan det vara bra att få rådgivning om den obligatoriska ansvarsförsäkringen innan du gör din ansökan, eftersom det är ett av de områden där flest frågor brukar dyka upp.

För att boka ditt samtal kontaktar du Söderberg&Partners. Du hittar kontaktuppgifter här, under rubriken Fri rådgivning kring ditt företags ansvarsförsäkring