Hoppa till innehåll

Jobbfestivalen

Jobbfestivalen med tema ”Mångfald & Inkludering” arbetar aktivt med viktig informationsspridning i strävan att förändra attityder på arbetsmarknaden samt att samt att bidra till en förbättrad matchning.

Jobbfestivalen med tema mångfald i Kungsträdgården är en mötesplats för arbetssökande och företag med ett kontinuerligt rekryteringsbehov samt företag och organisationer som erbjuder verktyg/tjänster i syfte att öka mångfalden och minska risken för diskriminering. Mässan är den 23 maj i Kungsträdgården, men jobbfestivalen med tema mångfald är även en onlinemässa som fortsätter leva vidare på nätet. Syftet är dels att knyta intressanta affärskontakter, men framförallt att förmedla jobb, praktikplatser och yrkesinriktade utbildningar. Ambitionen är att bidra till mer mångfald på arbetsmarknaden och skapa fler dynamiska arbetsplatser.

Läs mer om mångfald och inkludering här
Läs mer om Jobbfestivalens program här

Kompetensföretagens medverkan 2023

Kompetensföretagen deltar på plats i Kungsträdgården den 23 maj hela dagen mellan 09:00-19:00. Vi har den äran att gästas av några medlemsföretag, se tider aktuella nedan.

Ni hittar oss på plats 54B 

09.00-11.00 Randstad

Randstad kan hjälpa dig med CV-granskning och guidning i ditt jobbsökande och information om vilka karriärmöjligheter de kan erbjuda dig. Inom Randstad ingår också Randstad RiseSmart, som kan hjälpa dig som är berättigad tjänsten Rusta och matcha via Arbetsförmedlingen. Randstad RiseSmarts erfarna jobbcoacher stöttar och hjälper dig på vägen mot ditt nya jobb eller en utbildning.

11:00-13:00 Nordisk Kompetens

Nordisk Kompetens engagerade coacher är med dig hela vägen på resan mot ditt mål – jobb eller studier. Här får du som har rätt till Rusta och Matcha via Arbetsförmedlingen stöttning och tillgång till ett team som är proffs på jobb, utbildning och rekrytering. Kom och hälsa på Nordisk Kompetens i Kungsträdgården och ta reda på vad de kan göra för dig!

13:0-15:00 Manpower

Manpower ger dig möjlighet att prata med en av deras skickliga jobbcoacher på plats. De är välutbildade och erfarna inom karriärplanering och vägledning, och kan hjälpa dig att hitta rätt karriär ge dig de verktyg och resurser du behöver för att lyckas. Manpower ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att nå dina karriärsmål!

15:00-17:00 OnePartnerGroup

Du som är arbetssökande får möjlighet att prata med OnePartnerGroups konsultchefer som dagligen tillsätter konsulter ute hos våra kunder. Du kommer också ha möjlighet att registrera ditt CV och få coachning runt det, samt prata möjligheter om att utbilda dig då vi har en representant med oss från OnePartnerGroup Academy på plats. Onepartnergroup Academy bygger kompetens som är efterfrågad på arbetsmarknaden idag.

17.00-19.00 Lernia

 Vi söker dig som söker jobb! Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och intresserad av tjänsten Rusta och matcha? På Lernia ger vi dig verktygen och hjälpen för att hitta rätt jobb eller utbildning som leder till jobb. Välkommen till Lernia på Jobbfestivalen!

Video från jobbfestivalen.se