Dags att nominera Årets konsult 2022

Nu är det dags att nominera Årets konsult 2022!  Vem är kompetensbranschens bästa och vassaste konsult? Och på vilket kompetensföretag jobbar hen? För tredje gången finns nu chansen att nominera konsulter till Kompetensföretagens pris.

Runt om i landet jobbar dagligen tusentals konsulter med att stötta upp verksamheter för såväl privata som offentliga arbetsgivare. De finns på hela arbetsmarknaden, i alla tänkbara yrken och branscher. Detta viktiga jobb vill Kompetensföretagen lyfta genom att utse årets konsult. Nomineringen går ut på att genom exempel beskriva hur konsulten uppfyller Kompetensföretagens kärnvärden; professionalism, respekt, nytänkande och möjliggörande. Dessa uppfyllde förra årets vinnare, Sandra Gardberg, som fick ta emot blommor, diplom och plakett på förra årets branschdag i Stockholm. Diplom tillfaller även både det bemanningsföretag och kundföretag som konsulten finns på.

Juryn för Årets konsult

När nomineringsprocessen stängts blir det juryns tur att sålla fram och utse en vinnare. Juryn består i år av Eva Domanders, vd Klara, Joanna Andersson från föregående vinnarens företag Qutym, Göran Hägglund, ordförande Kompetensföretagens auktorisationsnämnd, Kristina Grahn, tf HR-chef Almega och Patrik Eidfelt, förbundsdirektör Kompetensföretagen. Konsulter i jurymedlemmarnas företag kan inte nomineras, och juryns beslut kan inte överklagas.

Nominera Årets konsult 2022

Jobbar Årets konsult på ditt företag? Då är det tid att gå in och nominera hen! Du har till den 5 september på dig, men gör det redan nu! Priset delas ut på Kompetensföretagens branschdag i oktober. Lägg märke till att länken kräver inloggning på medlemssidorna.