Ny webbsida om medlems­företag som stöttar i coronakrisen

Kompetens­branschen stöttar samhället och individer i coronakrisen med säkerhet och trygghet i fokus för såväl medarbetare som för kunder. 

Spetskompetensen för våra medlemsföretag ligger i att snabbt kompetensförsörja när det uppstår behov, akuta eller långsiktiga, och att lika snabbt kunna ställa om medarbetare dit deras färdigheter kommer till sin rätt. Under det senaste året – när coronapandemin påverkat individer, verksamheter och samhälle – har kompetensbranschen haft stor betydelse. Våra medlemsföretag och deras medarbetare har på ett säkert sätt funnits i exempelvis vården, butiker, på lager.  När folk har förlorat sina jobb på grund av en sviktande ekonomi har de fått hjälp och stöttning i att finna nya vägar till arbete, via coachning och utbildning.  

Idag lanserar vi den nya webbsidan Kompetensföretag stöttar i coronakrisen, där vi har samlat några berättelser från hela landet som visar hur medlemsföretag och medarbetare har mött utmaningar och bidragit med lösningar i en brinnande pandemi.