Framtidens framgångsrika kompetensförsörjning – presentation och rapport

Under branschdagen presenterade Sofia Rasmussen rapporten Ungdomsfokus 2019. Här kan du ladda ner presentationen och rapporten.

Hur ska arbetsgivare möta den stora utmaningen med att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen och samtidigt vara attraktiva för framtidens talanger? Sofia Rasmussen är omvärldsanalytiker, författare, föreläsare och VD för Rasmussen Analys. Hon är utsedd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger 2019. År 2018 ingick Sofia i listan över de tio mest anlitade kvinnliga föreläsarna. Hon har en magisterexamen i Statsvetenskap och har i snart 15 år arbetat med att undersöka arbetsmarknaden och människors arbetslivsvärderingar.

Presentation
Rapport


Bettina Schaller, ordförande WEC Europe och Global PA-chef Adecco gav en internationell utblick på branschen.

Presentation