Kompetens­företagen söker nya talanger och kompetens på Järvaveckan

Under Järvaveckan söker Kompetensföretagen och några av deras medlemsföretag efter nya talanger och kompetens. Bland annat står speed-dating och karriär – och CV-coachning på programmet under veckan.

– Vi ser mycket fram emot att vara med på Järvaveckan. Vår bransch sysselsatte drygt 250 000 personer under 2017 genom rekrytering, omställning och bemanning så vi hoppas att vi får många besökare som är sugna på karriärcoachning och speed-dating, säger Martina Elfgren Lilja, tf Förbundsdirektör Kompetensföretagen.

Kompetensföretagen finns i tält E11 och E13, lördag 9 juni – onsdag 13 juni, under Järvaveckans öppettider tillsammans med medlemsföretagen Storesupport, AlphaCE, Lernia, Randstad samt Palm & Partners Bemanning.

– Vi kommer även att passa på att ge några namnkunniga politiker en karriärcoachning av våra stjärnrekryterare, för vem vet vad som händer efter den 9 september, avslutar Martina Elfgren Lilja.

Söndag: 10 juni, kl 18,30 – Joar Forssell, ordförande i Liberalernas ungdomsförbund
Måndag: 11 juni, kl 17,30 – Annika Qarlsson, arbetsmarknadspolitiks talesperson för Centern
Tisdag: 12 juni kl,18,00 – Christian Carlsson, ordförande i Kristdemokraternas ungdomsförbund
Onsdag: 13 juni, kl 17,00 – Gustav Fridolin, Miljöpartiets språkrör

 

 

………………

 

Vad är Järvaveckan?

Järvaveckan är en mötesplats för samhällsengagemang som drivs av den ideella föreningen The Global Village. Företag, föreningar, myndigheter, organisationer, politiker och medborgare möts under en vecka och skapar samtal mellan samhällsaktörer och medborgare – såväl från Järva som från resten av Stockholm och hela landet. Varje dag har ett eget tema. Partiledare från samtliga riksdagspartier talar under veckan. Järvaveckan pågår mellan den 9 – 17 juni.

På plats kommer du även kunna njuta av mat, musik, kultur och idrottsevenemang. Tar du med dig dina barn så finns en hoppborg där de kan göra av med lite energi, en rullande serieturné och en experimentverkstad.

…………………………………………

För mer information:
Carina Kit, Kommunikationschef Kompetensföretagen
Tel: 076 525 88 17