Så fungerar kompetensbranschen

140 000 personer jobbar på bemanningsföretag i Sverige vid något tillfälle under ett år. De anlitas av cirka 10 000 företag, myndigheter och organisationer. Branschen rekryterar drygt 10 000 medarbetare till kunder årligen och annonserar efter mer än 200 000 jobb hos Arbetsförmedlingen. Det är många olika typer av kompetens och behov som möts, allt från en akut situation när en medarbetare blir sjuk till omfattande omställningsprocesser. Därför finns det inte ett typiskt kundföretag. Det handlar bara om när och hur man behöver förstärkning. Det finns möjlighet till olika typer av skräddarsydda lösningar för olika behov och faser. Lösningar som kan göra stor skillnad för ett företags verksamhet och lönsamhet.

Som kund har du många företag att välja mellan. Bland våra medlemsföretag finns de största kompetensföretagen som kan leverera branschens fulla bredd av tjänster och företag nischade på en viss bransch, kompetens eller tjänst.

erbjudande.gif